Плати своя курс на удобни месечни вноски:

 • Кандидатствай само с лична карта.
 • Получаваш отговор веднага.
 • Получаваш богат избор на гъвкави схеми на изплащане, възможност за повече покупки, бърз отговор на заявка, прозрачност.
 • Финансиране на суми от 100-30 000 лв.
 • Период на изплащане от 3 до 48м.
 • Изцяло дигитален процес, пълно съдействие за подписване и оформяне на договора.
 • Много възможности за погасяване и разплащане.

Ето как да го направиш в четири лесни стъпки:

 1. Избери курс от сайта, натисни „Плати с tbi bank” и посочи срока на плащане. Наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните твоите данни.
 2. След одобрение на заявката ти пращаме SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта и да завършим идентификацията ти.
 3. Ние сме на ход и проверяваме снимките. Пращаме ти линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, наш служител отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.
 4. И вече сме на финала! Можеш да получиш своя курс.

Данните ти са напълно защитени процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да ти е лесно и затова с tbi bank не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации;

Погасяваш вноската си, както ти е удобно. Можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина виж тук. Можеш да го направиш и светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение tbi bank App. Изтегли го лесно от тук:

 

С tbi bank покупките ти са защитени

Не пропускай при покупка на вноски с tbi bank да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече ТУК.

За въпроси или повече информация посети сайта www.tbibank.bg или се свържи с наш служител 0700 17 571 / *8242.