*Учебният материал е на английски език – в дигиталната платформа на NASM!

Ако искаш да станеш един от най-добрите, най-уважаваните и най-високо платените фитнес треньори, просто трябва да преминеш онлайн сертифицирането на NASM.

Ще се запознаеш с най-новите тренировъчни стратегии и, което е още по-важно – ще се научиш да ги прилагаш.

Не заучавай остаряла информация! Курсовете на NASM са десетилетия пред други такива и нямат конкуренция по изчерпателност на информацията. Получаваш най-прецизни и съвременни научни данни и след това се учиш да ги използваш в практиката.

Това не са типичните „научни“ курсове – те приличат повече на развлечение. Наситени с видеоматериали в холивудски стил и най-съвременни графики, те ще те накарат истински да се наслаждаваш на учебния процес.

Можеш да изградиш успешна кариера във фитнес индустрията! Ще научиш всичко, което ти е необходимо, за да работиш във фитнес клуб или пък – защо не – да изградиш собствен бизнес и да разполагаш с времето си. Сертифицирането на NASM, което няма конкуренция, ще ти осигури доходоносна работа и верни клиенти с разнообразен профил – от такива, които искат просто да се раздвижат през уикенда до професионалните атлети.

Ще усвоиш системен подход за разработване на уникални индивидуални тренировъчни планове с предвидими резултати, съобразени с всеки отделен клиент.