*Учебният материал е на английски език – в дигиталната платформа на NASM!

Стани инструктор по Pilates на най-високо ниво и получи сертификат, признат по цял свят!

Обичаш Body and Mind програмите и би искал да започнеш да водиш класове по Pilаtes? Или пък вече водиш такива, но разбираш, че е важно да се развиваш и би искал да задълбочиш познанията си, за да предложиш още по-добро качество на своите клиенти? Онлайн курса за Pilates инструктори на NASM  е точно за теб!

Запознай се с различни дихателни техники, които помагат за отпускане и снемане на напрежението, свалят нивата на кръвното налягане и активира мускулите, които осигуряват правилна стойка.

Научи колко е важно да се стабилизира корът (мускулите в централната част на тялото), да се постигне мускулен баланс, да се развият сила и гъвкавост, да се използват принципите за контрол, плавност и грация.

Курсът е базиран на оригиналния метод  на Joseph H. Pilates, който комбинира източната и западната философия и традиция. Програмата включва 28 упражнения на килимче (matwork), насочени към подобряване състоянието на тялото отвътре навън.

Запиши се сега!

ОПИСАНИЕ:

  • Принципите на Pilates
  • Ключови елементи за усъвършенстване на упражненията
  • Мускули – стабилизатори и фиксатори
  • Включване в работа на мускулите на тазовото дъно, централна стабилност и мобилност на торса 
  • Дихателни умения и видове дишане
  • Упражнения в различни позиции и свързването им в цялостна тренировка (адаптирано към различни нива на физическа подготовка)

СЪДЪРЖАНИЕ:

Видео презентации, описание на упражненията и техните модификации, записи на упражнения, въпроси за подготовка за изпита и финален тест.