CEU Value: 1.9 NASM
*Учебният материал е на английски език – в дигиталната платформа на NASM!
Най-изчерпателната програма, предлагана от NASM!
В тази най-съвременна интерактивна програма ще научиш как да покажеш на клиентите си здравослновния път към най-добрата им версия.
Като NASM-сертифициран треньор по хранене (NASM-CNC), ще разполагаш със знанията и уменията, от които се нуждаеш, за да проектираш и предоставиш на своите клиенти ефективни индивидуални съвети по хранене. Това ще гарантира успеха при постигане на техните цели в здравето и фитнеса.
За да преминеш успешно това сертифициране, не ти е необходима предхождаща фитнес квалификация!
CERTIFIED NUTRITION COACH
Покажи на своите клиенти пътя към мечтаната промяна!
ПЛАТИ НА ВНОСКИ
СЪДЪРЖАНИЕ:
✔ 24 глави със задълбочена информация
✔ PDF – версия на учебника, които можеш да изтеглиш и разпечаташ или да достъпиш онлайн по всяко време;
✔ 40+ видео лекции с високо качество, които ще ти помогнат в процеса на усвояване на знанията;
✔ Висококачествени темплейти и инфографики, които можеш да изтеглиш;
✔ Въпроси за проверка на знанията – мини тестове по материалите от курса за затвърждаване на знанията.
✔ Мини тестове в края на главите
Всеки мини тест включва 15 въпроса за проверка на знанията. Можеш да го направиш по всяко време – толкова пъти, колкото искаш, за да затвърдиш най-важната информация.
✔ Практически изпит
Практическият изпит включва 100 въпроса с няколко варианта на отговор. Разполагаш с неограничен брой опити.
✔ Онлайн финален изпит
Ще трябва да отговориш на 100 въпроса в рамките на 90 мин. Разполагаш с 3 опита; необходими са 70% верни отговори.
✔ Висококачествен дигитален портал
Курсът се провежда 100% онлайн във висококачествен, лесен за използване дигитален портал, достъпен от всички видове устройства.
ПРОГРАМА:
✔ Част 1: Науката за храненето
Глава 1: Въведение
Глава 2: Обхват на практиката
Глава 3: Хранене и практика, базирани на доказателства
Глава 4: Предпочитания и влияниния в храненето
Глава 5: Енергиен баланс и метаболизъм
Глава 6: Протеини
Глава 7: Въглехидрати
Глава 8: Мазнини
Глава 9: Алкохол
Глава 10: Микронутриенти
Глава 11: Хидратация
Глава 12: Време на хранене
Глава 13: Добавки
✔ Част 2: Стратегии за промяна на поведението
Глава 14: Психология на контрола на теглото и промяна на поведението
Глава 15: Коучинг и комуникация
Глава 16: Проверка на мотивацията
Глава 17: Поставяне на цели
✔ Част 3: Коучинг в областта на храненето
Глава 18: Оценка на диетата и измерване на телесния състав
Глава 19: Етикети на храни и добавки и размер на порциите
Глава 20: Как да помогнем на клиента да се ориентира в реалния живот
Глава 21: Навигация в диетите
Глава 22: Актуални теми и противоречиви разбирания за храненето
Глава 23: Как да се преборим с платото и да управляваме редукцията на теглото
Глава 24: Съставяне на програма – обединяване на всички аспекти