ПРАЙМ ФИТ АКАДЕМИ Е АКРЕДИТИРАНА ДА ПРЕДСТАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ NATIONAL ACADEMY OF SPORTS MEDICINE – NASM В ПРОГРАМАТА NASM INTERNATIONAL.

Екипът на PRIME Fit Academy се състои от фитнес професионалисти с 15-годишен опит. Като такива, ние отлично разбираме нуждата от добре подготвени специалисти – персонални треньори, треньори групови програми, специалисти по хранене. Ето защо нашата мисия е да осигурим фитнес обучения на най-високо ниво – точно каквито предлага NASM.

За своята повече от 30-годишна история Американската National Academy of Sports Medicine (NASM) е обучила най-успешните треньори във фитнес индустрията. Курсовете на NASM ще ти дадат възможно най-прецизна от научна гледна точка информация, до която ще имаш достъп чрез модерна дигитална учебна платформа.

Клон на NASM е AFAA – организация, провежда обучения за групови занимания и също има 30-годишна история.

Мисията на NASM и AFAA е да предоставят на бъдещите треньори такива знания, че те да могат да променят не само тялото, но и да повишат качеството на живот – както това на клиентите си, така и своето.

Преминавайки обучение в NASM и AFAA  ще получиш квалификация на изключително високо ниво.

Сертификатите на NASM и AFAA са международно признати. Те ще ти дадат огромно предимство при кандидатстване за работа и ще дадат силен старт на твоята кариера.