Чрез нас можеш да вземеш сертификат от NASM в направленията: ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНИНГ, УЕЛНЕС и ХРАНЕНЕ

Фитнес треньорите и специалистите по хранене са едни от най-търсените специалисти днес. 

Ако искаш да превърнеш фитнеса и здравословния начин на живот в своя професия, да станеш квалифициран треньор или специалист по хранене, да притежаваш международно признат сертификат и възможност да работиш в чужбина, то ние ти предоставяме идеална възможност да го постигнеш!

Американската национална академия по спортна медицина – NASM е една от на най-авторитетните в световен мащаб организации. Тя е обучила и сертифицирала повече от 1400 000 фитнес професионалисти.  Сертификатите на NASM са международно признати; те имат и пълна акредитация от EREPS (European Register of Training Professionals).

Курсовете на NASM ще ти дадат най-прецизна от научна гледна точка информация, до която ще имаш достъп чрез модерна дигитална учебна платформа.

Участваш в курсовете на NASM или AFAA от дома си, спестявайки време и пари за пътуване, без да се откъсваш от работния процес. Не изчакваш събиране на група, няма ограничен брой места. Започваш курса когато решиш, слушаш лекции когато когато ти е удобно, правиш почивка, когато е нужно.

 

Получавайки сертификат на NASM или AFAA имаш възможност да станеш един от тези, които променят животи! Можеш да помогнеш на хората да живеят здравословно и да се чувстват добре в кожата си!

 

Виж още: КАК ПРОТИЧА УЧАСТИЕТО В ОНЛАЙН КУРС?